Ние сме “БЪНИ” – малък семеен бизнес за детски дрехи с 20-годишен опит в предлагането на качествени, селектирани и стилни дрехи за бебета и подрастващи. Нашата история започна преди 20 години, когато майка ни – Нели – с две малки деца – аз – по-голямата – Камелия, и по-малката ми сестра – Стела, грижейки се за нас, търсеше най-добрите дрехи и аксесоари, но не можеше да ги намери, защото предлагания избор не покриваше критериите за удобство на едно дете.

Това беше началото на една мисия – да предложим на децата в страната най-добрите и качествени дрехи. Нели започна бизнеса сама, отваряйки първия си физически магазин в центъра на гр. Пловдив, търсейки най-добрите производители на детски дрехи и пътувайки по целия свят в търсене на най-доброто за децата.

С течение на годините бизнесът се разрастна и стана семейна традиция. Можете да посетите и нашите физически магазини в ТЦ ГРАНД, гр. Пловдив.

Днес работим заедно – Нели, Камелия и останалите членове на нашето семейство – за да продължим мисията си и да предложим на нашите клиенти само най-доброто.

С развитието на цифровата ера, решихме да разширим нашата дейност и да предложим удобен и бърз начин на онлайн пазаруване на нашите продукти. Вярваме, че децата заслужават само най-доброто и сме готови да направим всичко възможно, за да гарантираме удобство, красота и качество във всеки един детайл на дрехите, които предлагаме.

Ще ни откриете в магазин “Бъни Кидс” на адрес: гр. Пловдив, ул. “Капитан Райчо Николов” №56 (Търговски център ГРАНД)

Заповядайте при нас

България, Пловдив
ул. Капитан Райчо №56
ТЦ "ГРАНД"

Контактна форма

Свържете се с нас

Попълнете контактната форма по-долу и ще се свържем с Вас възможно най-скоро!