Условия за доставка и връщане

Доставките в България се осъществяват с куриерите от:

Спиди” – 0 7001 7001 или 1 7001 7001

1) Получавате Безплатна доставка за поръчка на стойност над 99.00лв., независимо от килограмите и размерите на пратката.

2) За поръчка на стойност под 99.00лв., фиксираната цена на куриерската услуга включва такса доставкатакса наложен платежтакса горивоДДС и се заплаща в размер: 6.90лв.

3) Заплащането се извършва при доставката или в съответния куриерски офис, в брой или с кредитна/дебитна картаКасова бележка се издава от куриера на основание член 3 (1) от НАРЕДБА № Н-18.

 

4) След като попълните Вашите данни в поръчката и натиснете бутон “Купи”, Вашата поръчка ще бъде обработена и изпратена. Ако има необходимост от уточнения ще се свържем с Вас по телефон или електронна поща. 

 

6) Поръчки направени до 16:00 ч. в делнични дни, се доставят на следващия работен ден. Поръчки направени в събота и неделя, се доставят във вторник. Някои от по-малките населени места нямат възможност за доставка на следващ работен ден и там се доставят според график на куриера (около 2 работни дни).

ВРЪЩАНЕ И АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНА ЗАМЯНА

Вие имате възможност в рамките на 14 дни, от датата на получаване, да върнете или безплатно да замените закупените продукти, като те трябва да са в същия търговски вид, в който са били получени, т.е. със запазени етикети и опаковки, не трябва да са били употребявани, прани и гладени. Вашето право е гарантирано със Закон за защита на потребителите (ЗЗП) и от Комисия за защита на потребителите (КЗП). Ако търговецът, в случая ние, оспорва Вашите права, то Вие може да заявите онлайн решаване на спор и чрез сайта на Европейската комисия.

 

ВРЪЩАНЕ

 

За да върнете закупен артикул е необходимо:

1) Да попълните формуляра за връщане:

  • Код/Причина за връщане;
  • IBAN на банковата сметка, по която да Ви възстановим заплатената сума;
  • Три имена на титуляра на банковата сметка;

2) Да поставете формуляра заедно с артикулите, които връщате, в подходяща торба или кутия – например тази, която сте получили от нас;

3) Да изпратете артикулите с избран от Вас куриер до: 

НЕСТЕКА ЕООД
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, УЛ.КАПИТАН РАЙЧО, 56 – ТЦ Гранд, ет. 1 – магазин Бъни
Тел: +359 887 222482

*При връщане на артикул, за възстановяване на заплатена сума, куриерската услуга се заплаща от Вас, а при замяна, за друг размер, цвят и модел, всички куриерски услуги се заплащат от нас като спазите начина и условията описани по-надолу.

*Може да си разпечатате от своя профил към конкретната поръчка в нашия сайт (Вход -> Профил -> История на поръчки -> Формуляр за връщане).

*Възстановяване на заплатена сума с наложен платеж не се извършва! Ако сте върнали пратка с наложен платеж към нас, то ще е необходимо да премахнете наложения платеж, като се обадите на един от националните телефони на избрания куриер, след което ние можем да приемем пратката и възстановим сумата по банков път

 

 

БЕЗПЛАТНА ЗАМЯНА ЗА ДРУГ РАЗМЕР, ЦВЯТ ИЛИ МОДЕЛ

 

1) За да замените безплатно закупен артикул, е необходимо да направите нова поръчка с желаниете от Вас артикули, като те трябва да са на същата или по-висока стойност с артикулите, които желаете да замените.

2) Да напишете в коментар към поръчка артикулния номер (Aрт.№) на артикулите от Вашата стара поръчка, които желате да замените. Артикулният номер (Aрт.№) на всеки продукт може да откриете на картонен етикет закачен за продукта, и във формуляра за връщане, който получавате заедно с праката, както и в изпратеното от нас електронното писмо (email) с данни за поръчката Ви.

3) Ще Ви изпратим новоизбраните артикули с безплатна доставка независимо от сумата на поръчката Ви. Когато ги получите, куриерът ще очаква да върнете първоначално поръчаните артикули. Ако желаете да получите новите артикули в офис на куриерската фирма, то е необходимо да носите със себе си артикулите, които заменятe. 

*За връщане и замяна не подлежат продукти от тип бельо поради хигиенични съображения.

**Ако желаете безплатна замяна, молим Ви да впишете в коментар към новата си поръчка артикулните номера на артикулите, които желаете да замените от ваша предишна поръчка!

За повече информация може да се свържете с нас всеки делничен ден 

от 8:30 до 17:30 ч.

на телефон +359 887 222482

и ел.поща office@bunny-kids.com

 

Приятно пазаруване!